Social Medium

De WordPress expert voor complexe websites

De Boom maakt mij blij

By admin | 16 March, 2010 | 1 Comment

Deze post gaat niet over Social Media. Maar ik ben zo blij met het boek van coach en psycholoog Juul Martin dat ik er toch graag op ons blog wil schrijven. Van het boek van Juul ben ik heel blij geworden en ik zou het leuk vinden dat nog meer mensen blij worden..

De Boom gratis te downloaden op Boomfeestdag
Morgen is het boek De Boom voor iedereen toegankelijk. Vanaf morgen 14.00 is het boek gratis te downloaden op www.juulmartin.nl/de-boom. En het leuke is… morgen is het Boomfeestdag. In het hele land planten kinderen bomen, zingen ze liedjes en spelen ze spelletjes in de natuur.

De Boom een bijzonder boek over zelfcoaching
En op deze bijzondere dag is het bijzondere boek van Juul Martin te downloaden. Helemaal gratis om zoveel mogelijk mensen blij te maken. Het boek De Boom is een makkelijke methode voor zelfcoaching. En alleen al voor de illustraties van Linde Ex is het boek al de moeite waard. Met De Boom begin ik mezelf te snappen en heb ik ontdekt ik hoe ik dingen anders kan aanpakken.

Prachtige illustratie van Linde Ex

Makkelijk en praktisch jezelf leren kennen
De Boom is een metafoor en omvat acht elementen om jezelf te ontdekken en te veranderen. Wind, takken, vruchten, zon, hart, wolken, wortels en vrije vogels. Met De Boom ga je direct aan de slag. Aan de hand van praktische opdrachten ga je direct met
jezelf aan de slag. No-nonsense en direct. De oefeningen zijn niet moeilijk en heel leuk om te doen.

Vul de wensboom in om jouw resultaat te bereiken
De volgende stap is het invullen van de wensboom. De wensboom laat je inzien dat je het in je hebt om het resultaat te bereiken op een manier die voor jou effectief is. Ten slotte krijg je aanknopingspunten en oefeningen die je helpen om jouw wensboom in de praktijk te brengen. En om te helpen heeft Juul twee volledig ingevulde bomen als voorbeeld in het boek staan.

Blij zijn
Het uiteindelijke doel van De Boom is om blij te worden. En blij ben ik zeker. Ik doe het werk wat ik leuk vind en waar ik helemaal blij van word ook heb ik dingen in mezelf veranderd en ben ik nog steeds bezig met verandering. Ik zie de boom als een proces. Ieder jaar groeien er weer nieuwe blaadjes aan mijn boom en ieder jaar word ik (figuurlijk ;)) een beetje groter.

TAGS

1 Comments

17 March, 2010 Reply

[...] gebruiker John Cornelisse door gebruiker Simone Levie door gebruiker Maarten [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *