Social Medium

De WordPress expert voor complexe websites

Durf jij beroemd te worden?

By admin | 8 August, 2012 | 0 Comment

Net als zoveel andere meisjes had ik vroeger een grote droom. Ik wilde beroemd worden. Toneelspelen vond ik geweldig. Op zolder hadden we zo’n klassieke verkleedskist staan waar ik met mijn zusje en vriendinnetjes grootse fantasieën beleefde.

Op weg naar Broadway..

Mijn kleine broertje Jossi werd door mij altijd in de gekste kleren gestoken en kreeg altijd de mooiste figurantenrollen toegespeeld. Het naspelen van de mini playbackshow was een van onze favorieten. Als we toch ooit eens bij Hennie Huisman op de buhne zouden komen te staan…

Later ging ik op toneelles. Ik stond regelmatig bij Schouwburg Orpheus op de planken. Toen Apeldoorn 1200 jaar bestond kwam er een grote musicalproductie met veel kinderen uit de stad. Ik kreeg de zeer opvallende maar kleine rol van een Hamburger, niet mijn droomrol (haha). Een hoofdrol zat er voor mij niet in. Hoe ouder ik werd, hoe vaker er tegen mij gezegd werd dat ik het niet ging redden. Ik ben super enthousiast, maar kan niet zingen en gevoel voor ritme heb ik al helemaal niet. Ik ging twijfelen aan mijzelf en kwam tot de harde conclusie dat beroemd worden niet voor mij weggelegd.

Een droom valt in duigen…

Of niet?

Als je meisjes op jonge leeftijd vraagt dan zijn het antwoorden als: zangeres, actrice, schrijfster, etc. Bijna iedereen wil beroemd worden terwijl maar weinig het echt worden.
Bij programma’s als idols lachen we nu die stumperds uit die denken dat ze wel kunnen zingen en op de televisie op hun bek gaan. De jury helpt de kandidaten ruw uit droom. Maar goed ook want dat is alleen maar voor hun eigen bestwil..

Maar is dat zo? Is het slecht om dromen na te jagen? Word je doodongelukkig als later blijkt dat je droom niet voor jou is weggelegd?

Je kunt het ook omdraaien…

Respect, respect voor deze mensen. Omdat ze de moed hebben om het toch te proberen. Wil je ergens komen? Dan moet je uit je comfort zone, in jezelf geloven en niks aantrekken van ‘voor je eigen bestwil’ adviezen.

Dan grijp je alle mogelijke kansen die anderen niet eens zien. Nooit geschoten is altijd mis. Wie dit durft verdient alle lof. Anderen uitlachen omdat ze iets proberen na te jagen is verschrikkelijk. En toch doe ik het zelf ook…

Durf het verschil te maken en jaag je dromen na. Durf te zijn wie je bent. Het ergste wat je kan gebeuren? Dat je uitgelachen wordt.

En nu ik zo op mijn tekst terugkijk.

Durf ik het te roepen! Ik wil beroemd worden! Ik wil vrouwen inspireren en het avontuur beleven om echt het verschil te maken! Om zelf in vol ornaat de bune op te gaan!

In welke vorm dan ook…

Net als het kleine meisje van vroeger…

 

Wil jij ook beroemd worden? Geef je dan op voor mijn teleseminar! Op 16 augustus om 20.00 uur organiseer ik een gratis Teleseminar van een uur. En ik nodig je daar graag voor uit! Tijdens dit seminar wil ik jou inspireren en een duw in de rug geven om een florerend bedrijf op te bouwen. Ik leg je de 5 sleutels uit de mij hebben geholpen om te floreren op het internet en het verschil te maken. En het mooie is… Deze kun jij ook direct toepassen!

Ik schrijf me in!

TAGS

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *