Social Medium

De WordPress expert voor complexe websites

Hoe ik internet ondernemers in staat ga stellen om minimaal twee ton per jaar te verdienen

By admin | 3 August, 2012 | 0 Comment

Joms is gek op stroopwafels!

Joms is gek op stroopwafels!

Uit eigen ervaring weet ik hoe verrijkend het inhuren van Filipijnse programmeurs kan zijn, zie ook mijn vorige blog. Mijn doel is om komend jaar zo veel mogelijk ambitieuze zelfstandige webdesigners, internetondernemers en -marketeers en programmeurs te faciliteren en leren om dat ook voor elkaar te krijgen.

Heel binnenkort lanceer ik hiervoor een (online) trainingsprogramma en een gebruiksvriendelijke community website bestaande uit:

 

1. Een jobboard om vraag en aanbod voor het maken van maken van websites en webproducten samen te brengen. Dit wordt niet een jobboard zoals je vaak ziet met ontzettend veel (incapabele en niet beschikbare) mensen en tig keuzemogelijheden. Soms ben je al een maand bezig om een geschikte programmeur te vinden en dan moet het inwerken nog beginnen. Ronduit frustrerend! Op ons jobboard gaat het niet kwantiteit maar om kwaliteit. Wij maken een strenge voorselectie van programmeurs onder andere op basis van:

 • Relevante kennis en vaardigheden
 • Beschikbaarheid
 • Identiteitsbewijs
 • Foto

Om het nog gemakkelijker te maken is het ook mogelijk om volledige werving en selectie door ons te laten doen. Wij doen selectie, sollicitatie en testen van de programmeur.
Daarnaast zijn we op dit moment testen aan het ontwikkelen om programmeurs te testen op hun programmeervaardigheden en probleemoplossend vermogen.

Laptop Rainier

Laptop Rainier

2. ‘Jij ontwerpt wij programmeren’. Het wordt ook mogelijk om het volledige projectmanagement uit te besteden. Jij uploadt je designs, geeft aan wanneer het af moet zijn en geeft nog een aantal keuzeopties en je ziet direct hoeveel het kost. Wij programmeren het vervolgens. In het geval het om een website gaat, installeren wij het CMS en regelen wij de hosting. In no time is van het webdesign een kant en klare kwaliteits en gebruiksvriendelijke website gemaakt. Ongelofelijk dat dit proces in de praktijk vaak zo omslachtig, onduidelijk en prijzig is.

 

3. Trainingsprogramma. Maak van je webdeisgns webproducten met de inhuur van Filippijnse programmeurs en verdien veel meer in veel minder tijd. In deze training leer ik je de kneepjes van (out)sourcen:

 • Het kiezen van een bewezen kansrijke niche
 • Hoe je geschikte programmeurs vindt
 • Hoe je door het laten doen van testen eennvoudig het kaf van het koren scheidt
 • Wat je absoluut moet vragen tijdens sollicitatiegesprekken
 • Welke fouten jij niet gaat omdat wij en vele anderen deze fouten al hebben gemaakt
 • Hoe je je programmeurs inwerkt en zorgt voor wederzijdse chemie en vertrouwen
 • Hoe je het beste een projectmanagementsysteem opzet
 • Hoe je je workflows slim organiseert
 • Hoe, hoeveel en hoe vaak je betaalt en hoe je het administratief en belastingtechnisch regelt

 

Geen eindstation
Dit is slechts het begin. Binnen vijf jaar groeit dit uit tot de beste web development privé universiteit van de Filippijnen. Met veel online en offline leerprogramma’s gegeven door de beste docenten en programmeurs van de Filippijen en van de hele wereld. Met wereldwijde samenwerkingsverbanden met andere universiteiten, kennisinstituten en grote bedrijven. Er komt een geavanceerde community website waar het stroomt en bruist. Programmeurs over de hele wereld werken samen aan de meest fantastische projecten. Dit en de spinoff zorgen dat de Filippijnen eens stuk welvarender wordt dan nu. Dit is mijn droom en doel.

Hiervoor kom ik elke dag mijn bed uit, dit geeft mij drive, doorzettingsvermogen en enorme focus. Een vijfjarenplan is lang zo slecht nog niet!

Wil je jouw bedrijf ook gaan verrijken met outsourcing naar de Filippijnen? 
Abonneer je gratis en krijg de beste tips over outsourcing

 

TAGS

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *