Social Medium

De WordPress expert voor complexe websites

Terug van weggeweest

By admin | 6 June, 2012 | 0 Comment

Ik ben weer terug. Uitgerust van mijn zwangerschapsverlof zit ik weer boordevol ambitie om aan de slag te gaan. Het is weer fijn om die drive te voelen, want die is even weggeweest.

Een paar weken voor de uitgerekende datum krijgen de meeste mensen een soort van schoonmaakwoede, ik heb deze nooit gevoeld. Maar een blogwoede des te meer. Ik nam mezelf voor om iedere dag te gaan bloggen. Geïnspireerd door Elja Daee. De blogs die ik daarna schreef kwamen als vanzelf en ze werden erg goed gelezen. Helaas was mijn gesteldheid erg afhankelijk van mijn hormonen en werd de zwangerschap steeds zwaarder. Ik moest het iedere dag bloggen opgeven.

5 maart is onze zoon Yoël geboren. De bevalling was zwaar voor zowel Yoël als mij. Na 5 dagen ziekenhuis mochten we allebei naar huis. Slapeloze nachten, hormonen en herstel van de keizersnede maakten de eerste weken erg zwaar. Maar nu 13 weken later zitten we in een ritme, zit mijn hormoonspiegel weer op een stabiel pijl. Yoël is een super lieve baby en doet t ontzettend goed. En ik heb nu zoveel zin om weer te gaan knallen met Socialmedium.

We willen echt slagen gaan maken. We werken met zo’n fantastisch team en we kunnen nog zoveel meer uithalen dan dat we nu doen. We hebben zoveel kennis in huis. Zowel op technisch als op communicatief / strategisch vlak. Gedurende mijn zwangerschapsverlof heeft het Socialmedium team onder leiding van Matthijs fantastische dingen neergezet. Social media strategieën, Facebook campagnes & apps & community websites. Door ons werk kunnen onze klanten beter communiceren, samenwerken en ondernemen. De netwerken van onze klanten groeien en bloeien. Ik vind dat geweldig om te zien. Zo vertelde een klant me laatst dat zij gevraagd werden door een groot bedrijf om te sparren over social media omdat ze zo voorop lopen. Dat is toch geweldig als je bedenkt dat een jaar geleden nog niemand in het bedrijf een fatsoenlijk LinkedIn profiel had?

Omdat Socialmedium zo druk was met het werk voor alle klanten was er nauwelijks tijd om met onze eigen profilering bezig te zijn. Dat ga ik nu oppakken samen met Michelle. We zijn momenteel bezig met een compleet nieuwe website. Wij zijn servicepakketten aan het samenstellen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. En onze eigen digitale nieuwsbrief gaat binnenkort de deur uit. Ook ga ik een ebook schrijven en filmpjes opnemen met allerlei tips! Genoeg te doen dus!

Ik ben blij dat ik weer terug ben! En dat ik me weer volop Socialmedium kan storten. Ondernemen is het mooiste wat er is!! Je hoort snel weer meer van mij!

 

 

Wil je graag met ons sparren over hoe social media en internettoepassingen jouw bedrijf helpen groeien en bloeien? De koffie staat klaar!

Wil je ook op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief, boordevol inspiratie en tips over online samenwerken, slimme internet toepassingen en social media tips!

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *