Social Medium

De WordPress expert voor complexe websites

Voeg filmpje toe aan je LinkedInprofiel

By admin | 4 March, 2011 | 7 Comment

Zie onderstaand voorbeeld hoe je een filmpje toevoegt aan je LinkedIn profiel.

Unable to display content. Adobe Flash is required.

7 Comments

24 June, 2011 Reply

hoi Mathijs,

dank voor je duidelijke uitleg. Wel nog 1 vraagje. Het filmpje wat je wilt toevoegen zijn dat filmpjes die je via Youtube inlaadt of gewoon locale filmpjes. Ik hoop dit laatste.

Bedankt voor je reactie.

groet Gerrit

  admin

  05 July, 2011 Reply

  Hoi Gerrit,

  Graag gedaan! Je kan Youtube filmpjes toevoegen, maar ook videobestanden van je eigen computer.

  Groet, Matthijs

27 January, 2012 Reply

Hoi,

Heldere uitleg. Ik heb alle stappen doorlopen maar ik zie de video niet op mijn profiel. Er staat na het uploaden 'currently on your profile maar als ik mijn profiel bekijk staat er dat er geen presentaties op mijn profiel staan. Wat doe ik niet goed? hoop dat je me kunt helpen. Groet, Monique

  admin

  27 January, 2012 Reply

  Hoi Monique,

  Zelfde probleem had ik laatst tijdens een training ook. Geen idee waarom filmpje nu niet meer wordt weergegeven. Ik denk dat het ook op vergelijkbare wijze met Slideshare (staat ook in het applicatieoverzicht) kan. Ik laat het je weten als dit lukt, laat je het mij ook weten, mocht je het zelf gaan proberen?

  Groet, Matthijs

15 June, 2012 Reply

Hoi Matthijs, super duidelijk filmpje. Maar om een of andere reden, krijg ik de mededeling 'You have 0 presentations online'. Heel vreemd want ik heb natuurlijk gewoon een presentatie in mijn GoogleDocs staan. Weet jij hoe dit kan? 

29 March, 2013 Reply

Matthijs moet hiervoor je account geupgrade zijn ik kan namelijk de eerst stap niet maken op mijn startpagina

16 January, 2014 Reply

Goede en duidelijke informatie. Dank daarvoor. Morgen ga ik het proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *