Social Medium

De WordPress expert voor complexe websites

WordPress eenvoudig installeren

By admin | 27 January, 2010 | 2 Comment

Wil je WordPress installeren? Maar zie je op tegen de installatie? In dit filmpje laat ik zien. Hoe je heel eenvoudig WordPress installeert op je site. Ik heb mijn hosting bij www.web-oke.nl en zij bieden deze mogelijkheid aan. Natuurlijk zijn er ook veel andere hostingpartijen die dit mogelijk maken.

2 Comments

27 January, 2010 Reply

Enorm handig filmpje!

Het programma (Jing) is ook enorm handig...

10 March, 2010 Reply

[...] WordPress eenvoudig installeren Wil je WordPress installeren? Maar zie je op tegen de installatie? In dit filmpje laat ik zien. Hoe je heel eenvoudig WordPress installeert op je site. Ik heb mijn hosting bij www.web-oke.nl en zij bieden... [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *