Social Medium

De WordPress expert voor complexe websites

WordPress.com omzetten naar je eigen domein

By admin | 28 January, 2010 | 3 Comment

In een van onze vorige artikelen hebben we het verschil besproken tussen WordPress.com en WordPress op je eigen domein. Een van de voordelen van WordPress op je eigen domein is dat je veel meer mogelijkheden hebt. Je hebt helemaal de vrije hand in je design, en je kunt allerlei handige, leuke en mooie widgets en plugins installeren.

Eenvoudig je artikelen verplaatsen van WordPress.com naar je eigen domein
Wil je eerst vertrouwd raken met WordPress dan is het wel heel handig om eerst heel snel een blog te beginnen op WordPress.com. Waneer je later dan besluit om een eigen domein te registreren dan kun je al je artikelen die je al geschreven hebt eenvoudig exporteren van je oude WordPress.com account naar je eigen website. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je al je artikelen kwijt bent.

Instructiefilm: Hoe verplaats ik mijn WordPress.com artikelen naar mijn eigen domein?
In onderstaand instructie-filmpje legt Martin Metzmacher van seriousmarketing.de uit hoe je heel eenvoudig al je artikelen van je WordPress.com account overzet naar je eigen website:3 Comments

28 January, 2010 Reply

Social comments and analytics for this post...

This post was mentioned on Twitter by SimoneLevie: Nieuwe post: vraag op #durftevragen #wordpress #workshop. Hoe zet ik mijn artikelen van WordPress.com naar eigen domein http://bit.ly/c7Ur38...

28 August, 2012 Reply

Super bedankt, ik heb heel veel aan deze post gehad. Na het lezen had ik gelijk door hoe ik mijn pagina naar een eigen domein over moest zetten +++++10000 kudo's

21 May, 2013 Reply

Hallo,

is het waar dat dit alleen kan wanneer je de betaalde versie van Wordpress gebruikt? (de upgrade). Ik ga deze website maken voor een klant en ik twijfel nu dus tussen Wordpress en een CMS systeem omdat ik hem niet up-to-date hoef te houden.

Bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *