Social Medium

De WordPress expert voor complexe websites

5 tips voor een succesvolle Facebook bedrijfspagina

By admin | 22 August, 2010 | 96 Comment

Je hebt een Facebook bedrijfspagina, zo niet lees dan onze handleiding. Uiteraard wil je je Facebook bedrijfspagina zo inrichten dat je zo veel mogelijk fans krijgt en zo veel mogelijk interactie. Hieronder volgen 5 tips.

1. Maak een in het oog springende Facebook bedrijfsprofiel afbeelding. De maximale afmeting is 200 pixels breedte en 600 pixels hoogte. Veel bedrijven maken hier geen gebruik van. Doe dit wel, het is een uitstekend visitekaartje. Besteed zorg aan je vormgeving en boodschap.

2. Maak een welkomstpagina. Standaard komen je bezoekers op je prikbord terecht. Voor mensen die je bedrijfspagina voor het eerst bezoeken, is hier veelal niet duidelijk wat je precies doet. Gelukkig kan je betrekkelijk eenvoudig zelf een welkomstpagina maken met Static FBML app. Deze applicatie voegt een kader toe aan je Pagina waarin je HTML of FBML (Facebook Markup Language) voor uitgebreide Pagina-aanpassing kunt opgeven. Het resultaat is een mini-website. Zie bijvoorbeeld:

3. Maak een pagina met als doel om extra interactie met je doelgroep te krijgen. Enkele ideeën:

 • Je nieuwste product/dienst te presenteren. Uiteraard geef je mensen de mogelijkheid om hun mening te geven.
 • Stel je hebt besloten dat X percentage van je winst naar een goed doel gaat. Geef een aantal opties en laat je fans bepalen naar welk goed doel je donatie gaat.
 • Bedenk een prijsvraag. Bijvoorbeeld met strekking: plaats hier je meest bijzondere foto en leg kort uit waarom dit moment zo bijzonder voor jou was. Laat je fans de beste inzending bepalen.

Hieronder enkele voorbeelden van interactieve pagina’s:

4. Maak gebruik van ‘evenementen’. Dit werkt op dezelfde manier als LinkedIn. Hiermee kan je prima evenementen die je gaat organiseren of bijwonen onder de aandacht brengen. Op het moment dat iemand aangeeft interesse te hebben in jouw evenement, dan zien al zijn vrienden dat. Hierdoor krijgt jouw evenement en jouw bedrijfspagina extra exposure.

5. Breid je bedrijfspagina uit met Apps. Dit zijn hulpprogramma’s die niet standaard zijn ge√Ønstalleerd in Facebook, maar zijn zonder meer een verrijking voor je pagina. Inmiddels zijn er meer dan 65.000 (!), dus voor ieder wat wils. Dit onderwerp verdient een apart blog, in mijn volgende blog geef ik hier tips over.

Als je je pagina op orde hebt begint het pas. Zorg dat je regelmatig nieuwe content op je bedrijfspagina plaatst en dat je pagina bij zo veel mogelijk mensen van je doelgroep onder de aandacht komt. Binnenkort geef ik in mijn blogs tips hoe je dat het beste kan doen.

TAGS

96 Comments

01 September, 2010 Reply

Dank voor delen van deze 5 Facebook tips. Facebook lijkt vooral als particulier2particulier 2.0 network tot dusver gezien te worden door het bedrijfsleven. Ten onrechte. KLM schijnt al bezig te zijn met een booking module via Facebook. Op het Facebook wereldwijde webinar in oktober verwacht ik persoonlijk - via sprekers als Brian Solis - diverse nieuwe inzichten rondom juist ook de zakelijke toepassingen van Facebook | http://bit.ly/aQmqKg

  20 January, 2015 Reply

  Beste Mattijs,

  Via via kwam ik op jouw blog uit. Mag ik jou wat vragen? Ik werk nog maar kort bij Envida als communicatieadviseur. In die rol houd ik me o.a. bezig met social media. Mij is gevraagd om een nieuwe corporte pagina aan te maken voor Envida. Er bestaan weliswaar al pagina's van Envida, maar die hebben allemaal nog GroeneKruisDomicura in hun URL staan. Dat was de naam van de organisatie voor de fusie. Tegelijkertijd merk ik dat er ook teams zijn die vanuit Envida een pagina willen opzetten. Enerzijds zie ik hier een probleem in. Sterker, het kan de bekendheid en het imago van Envida een boost geven, mits goed aangepakt natuurlijk. Anderzijds ben ik bang dat men entghousiast begint en het vervolgens doorbloedt. Ook willen de afzonderlijke disciplines/teams hun facebookpagina gaan gebruiken om met doelgroepen te communiceren, te chatten en informatie alleen voor bepaalde groepen zichtbaar te maken. Kan dat?
  Een andere vraag: is het raadzaam om voor de betreffende afdeling een eigen e-mail account aan te maken? Dit om te voorkomen dat het e-mail adres van een medewerker wordt gebruikt en dat die medewerker na een half jaar alweer uit dienst is.
  Met vriendelijke groet,
  helmi van Nuil

24 September, 2010 Reply

Hallo Matthijs, bedankt voor je tips!
Kleine aanvulling:
Bij punt 2 wordt kennis van HTML verondersteld. Maar als je een WordPress website hebt, kun je de HTML door WordPress laten genereren.
Een korte handleiding vind je op:
http://www.nieuweklantenviajewebsite.nl/html-kennis-niet-nodig-voor-facebook-bedrijfspagina/

  26 September, 2010 Reply

  Hallo Riet,

  Dank voor je aanvulling.

29 October, 2010 Reply

Hallo,

Even korte vraag. Ik ben een bedrijfspagina aan het uitproberen op Facebook. Zolang je niet adverteert zijn hier toch geen kosten aan verbonden?

Daarnaast lijkt mij het moeilijk om volgers (fans) te krijgen? Je kunt je niet als bedrijf aanmelden bij bepaalde groepen toch?

Groeten

  admin

  30 October, 2010 Reply

  Hallo Hanno,

  Een Facebook bedrijfspagina is inderdaad gratis. Hieronder enkele tips voor succesvol gebruik van je bedrijfspagina, zodat je fans krijgt, bindt en boeit:
  - Maak je pagina volledig
  - Plaats regelmatig interessante nieuwe udates
  - Verleid je fans om te interacteren door polls en contests
  - Nodig je fans uit voor evenementen
  - Koppel met andere social media
  - Doe aanbiedingen/acties exclusief voor je fans
  - Wees persoonlijk

  Bekijk voor meer informatie de volgende presentatie: http://prezi.com/riv_1ds8uhht/facebook-voor-zakelijk-gebruik/

   01 November, 2010 Reply

   Bedankt voor dit volledige antwoord! (op mijn naam na;), haha)

04 February, 2011 Reply

Hallo,

Ik vind het onduidelijk waar je de bedrijfspagina moet aanmaken. Heb het uiteindelijk wel gevonden en een pagina aangemaakt. Ik dacht nl eerst dat je een persoonlijk account moest hebben, met min 25 fans en dan pas een bedrijfspagina kon maken?? Klopt dat??

18 April, 2011 Reply

Goedemorgen,

Ik heb het stappenplan gevolgd maar nu kan ik niet mijn bedrijf als werkgever aanmaken in mijn eigen profiel.
Hoe kan ik dit aanpassen?

  admin

  18 April, 2011 Reply

  Hallo Renée,

  Komt inderdaad vaker voor, het kan even duren voordat je pagina ook in de database van Facebook werkgevers staat. Mocht je het na een aantal dagen nog steeds niet kunnen toevoegen, neem dan contact op met het helpcentrum van Facebook.

  Groet, Matthijs

27 May, 2011 Reply

Klopt het dat je niet zelf fans kan uitnodigen voor de bedrijfspagina ??

  admin

  27 May, 2011 Reply

  Je kan je bedrijfspagina voorstellen aan je vrienden door op 'voorstellen aan vrienden' te klikken in de rechter kolom.

   29 June, 2011 Reply

   Kan dit vanuit de bedrijfspagina zelf? Je bedrijfspagina voorstellen aan een klantenbestand ?
   Of moet dit echt via je persoonlijk profiel ? Ook daar vind ik voorstellen aan vrienden niet

05 June, 2011 Reply

Ik heb een bedrijfspagina en een gewone profielpagina van een instelling gemaakt. Hoe kan ik deze 2 aan elkaar koppelen, zodat ik maar 1 pagina hoef bij te houden?

  admin

  09 June, 2011 Reply

  Een bedrijfspagina en een gewone profielpagina kun je niet aan elkaar koppelen. Wel kun je bijvoorbeeld Tweetdeck gebruiken. Hier kunnen je instellen op welke pagina's jouw bericht komt te staan. Let er wel op dat een gewone profielpagina voor een instelling niet volgens de voorwaarden van Facebook is. En zij deze pagina kunnen verwijderen.

09 June, 2011 Reply

Klopt het dat de Static FMBL app niet meer functioneert? En weet jij misschien een alternatief hiervoor?

hartelijke groet,
jacqueline

  admin

  09 June, 2011 Reply

  Klopt inderdaad kijk op dit blog voor tips. https://www.socialmedium.nl/facebook/waarom-je-niet-hoeft-te-schrikken-van-de-nieuwe-facebook-bedrijfspagina/
  Kopje landingspagina's blijven bestaan.

01 September, 2011 Reply

Hallo,
Ik heb een bedrijfspagina gemaakt en deze aan 70 bekenden/collega's voorgesteld. Maar slechts 1 like gekregen... en volgens mij heb ik er 25 nodig voor een facebookbedrijfsnaam? Klopt dat?
Alvast veel dank,
Hélène

  admin

  01 September, 2011 Reply

  Hallo Hélène,

  Via http://www.facebook.com/username/ kan je een gebruikersnaam/URL instellen voor je pagina. Hiervoor is het inderdaad nodig dat je minimaal 25 fans hebt. Succes!

  Hartelijke groet, Matthijs

21 October, 2011 Reply

Ik probeer vanuit een zakenlijke pagina 'aanwezig' te zijn bij een evenement, dat lukt me niet meer, is dat veranderd?

28 November, 2011 Reply

Ik hoop dat jullie mijn vraag kunnen beantwoorden. Ik kan het antwoord namelijk nergens vinden. via mijn fanpage wil ik mijn vrienden uitnodigen. Wanneer ik klik op ''vrienden uitnodigen'' zie ik mijn hele vriendenlijst, maar de meeste (80%) zijn niet aanklikbaar. Waar ligt dit aan?

  admin

  28 November, 2011 Reply

  Dat komt door de accountinstellingen van die persoon.

29 November, 2011 Reply

Hallo,

Ik ga nu een facebook bedrijfspagina plaatsen met mijn acount. Is het mogelijk van acount te wisselen nadat de bedrijfspagina is aangemaakt?

22 December, 2011 Reply

Hallo,

Ik heb voor mijn bedrijf een Facebook pagina gemaakt. Nu blijkt dat er al een andere pagina was gemaakt, dus ik heb nu zeg maar een dubbele vermelding. Is er een manier om die twee samen te voegen? Ik heb de stappen gevolgd van Facebook, want er stond bij dat dat wel kon en dan moest je een aantal dingen doen. Heb ik gedaan maar ik kan ze nog steeds niet samenvoegen. Kan iemand mij helpen?

Dank, Geert.

  admin

  22 December, 2011 Reply

  Hallo Geert,

  Een aantal klanten van ons heeft hetzelfde probleem gehad. Ik heb toen de content van de ene naar de ander overgeheveld en de lege pagina vervolgens verwijderd. Ik wist niet dat je twee pagina's kan samenvoegen, ik zie niet helemaal voor me hoe je dat kan doen. Het lijkt mij in ieder geval handiger om een pagina te verwijderen. Succes!

  Groet, Matthijs

  04 January, 2012 Reply

  Het aanmaken van 2 Facebook pagina's kan ook voordelig zijn. Zo kan je bijvoorbeeld verschillende content plaatsen op beide pagina's om te zien welke de meeste followers/likes/shares/reacties oplevert.

25 January, 2012 Reply

Hallo Matthijs,

Ik heb zojuist als test een bedrijfspagina gemaakt vanuit mijn persoonlijke account. De bedrijfspagina is nu aangemaakt en kan er van alles in doen. Nu is het zo, dat medewerkers binnen het bedrijf te lang vinden en dus niet pakkend voor facebook. Ik wil deze bedrijfspagina dan ook verwijderen om vervolgens een nieuwe te maken.

Ik ben vervolgens gaan zoeken, en kan inderdaad mijn pagina verwijderen. Alloewel, volgens mij verwijder ik dan ook mijn persoonlijke pagina en dit wil ik natuurlijk niet.

Kun jij mij hierbij helpen?

Gr. Remon

  admin

  27 January, 2012 Reply

  Hallo Remon,

  Als Facebook als pagina gebruikt, dan kan je hem verwijderen en verwijder je niet je eigen profiel. Succes!

  Groet, Matthijs

27 January, 2012 Reply

Beste Matthijs,

Een page opzetten blijkt helaas niet zo intuïtief te werken als gehoopt...
Ik heb een welkomstpagina op onze page toegevoegd middels Static iFrame Tab van Woobox. Nu wil ik nog een pagina toevoegen waarin we de aandacht vragen voor een leuke wedstrijd die we op gaan zetten. moet ik dan weer zo'n zelfde tab toevoegen of zijn daar andere mooie tools voor?
Hoe kan ik aangeven welke pagina de startpagina van onze page wordt? Nu is dat de welkomsttab, maar hoe zit dat als ik straks een nieuwe tab toevoeg?
En tot slot: wij hebben een statische afbeelding met tekst (op onze welkomstpagina. Ik zie bij anderen vaak dynamische tabs waar je op kunt klikken e.d. Ik vraag me af hoe je dat doet? Moet je daar voor betalen?

Ik hoop dat je mij van info kunt voorzien.

Groeten, Debbie

30 January, 2012 Reply

Wij hebben op Facebook een bedrijfspagina aangemaakt en ik ben 1 van de 2 beheerders hiervan.
Nu wil ik graag de emails van gebeurtenissen op deze pagina ontvangen op een zakelijk mailadres en niet op het privemailadres. Maar ik kan nergens vinden hoe ik dit kan aanpassen. Alleen hoe ik mijn email van m'n persoonlijke pagina kan aanpassen.
Is dit wel mogelijk?

01 February, 2012 Reply

Goedemorgen,

Wij hebben een bedrijfs pagina en wil graag iets op een prikbord van iemand anders zetten. via delen lukt mij dit niet. Is hier een mogenlijkheid voor ?
Hoe kan ik personen uitnodigen via een bedrijfspagina om lid te worden van mijn facebook ?

10 February, 2012 Reply

Hallo Matthijs,

Ik heb sinds kort ook een facebookpagina aangemaakt voor het bedrijf waar ik werk. Nu is het alleen zo, als ik boven in de balk naar onze pagina gaat zoeken komt de pagina wel naar boven maar dan valt de pagina onder plaatsen en niet onder bedrijf.

Enig idee hoe dit kan, en hoe ik dit eventueel kan oplossen?

Bedankt alvast!

24 February, 2012 Reply

Heel veel nutige informatie. Ik ben pas begonnen met opzetten van Facebook pagina en met informatie van jullie moet het lukken.

Ik laat jullie zien wat het geworden is.

27 February, 2012 Reply

Ik wil een pagina maken zoals http://www.facebook.com/socialmediumnl
http://www.facebook.com/sawadee.nlWaarbij ik een mini website toevoeg aan de facebook pagina.Als ik op je link voor Static FBML App druk, zie ik geen instructies.Hoe doe ik dit?

02 March, 2012 Reply

Static FBML app link doet het niet

10 April, 2012 Reply

Ik heb door het zoeken toevallig 2 bedrijfspagina's aangemaakt. Een van de bedrijfspagina's wil ik verwijderen. Hoe doe ik dat? Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt!

  11 April, 2012 Reply

  Ga naar: Beheren
  Daarna pagina bewerken.
  Onderaan kan je verwijderen

  16 June, 2012 Reply

  Dank met die reactie ben ik geholpen. Nu zie ik alleen op mijn Facebook app op mijn Ipad dat ik nog een tweede bedrijfspagina heb, maar als ik inlog op de gewone Facebookwebsite, zie ik deze niet. Enig idee hoe ik de tweede bedijfspagina kan verwijderen. Dit kan niet via de Facebook app.

13 April, 2012 Reply

waarom als ik apps wil gebruiken op mijn bedrijfspagina, moet ik overschakelen naar mijn prive pagina..

21 April, 2012 Reply

hoe kan je een fan of emailadres uitnodigen op je bedrijfspagina

23 April, 2012 Reply

Ik heb een bedrijfspagina gemaakt en wil deze instellen als startpagina op facebook. Normaal kom je op de tijdlijn terecht maar kan je dit ook instellen dat mensen direct op je bedrijfspagina terecht komen? 

  02 November, 2012 Reply

  He Eduard,
  Ik heb het omgekeerde probleem. Ik wil dat bezoekers van mijn fb pagina kunnen door klikken naar de tijdlijn van mijn fanpage, heb jij dit probleem al getackeld?

26 April, 2012 Reply

Wie o wie kan mij helpen met het volgende probleem?Ik heb sinds vanavond een bedrijfspagina aangemaakt, omdat ik op mijn privé account zaken en privé te veel door elkaar haalde...
Op mijn privé account heb ik een heleboel foto's staan m.b.t. mijn bedrijf die ik op mijn bedrijfspagina wil zetten. Wanneer ik 'n fotoalbum wil delen en op mijn bedrijfspagina wil plaatsen krijg ik de melding dat het niet mogelijk is om deze op mijn bedrijfspagina te plaatsen. Rara, wat doe ik fout?Kanttekening: mijn privé account is alleen zichtbaar voor vrienden. Net zoals mijn foto's. De foto's die ik op mijn bedrijfspagina wil plaatsen heb ik "openbaar" staan.Alvast bedankt voor jullie reactie!

  27 January, 2013 Reply

  Het fotoalbum (even) 'openbaar' maken (knopje: 'zichtbaar voor'), 'delen op je pagina' en daarna je  privé album weer omzetten naar 'vrienden'.

14 May, 2012 Reply

Ik ben op zoek naar een manier om de bedrijfspagina in een widget op onze wordpress-site te plaatsen. Nu heb ik begrepen dat je daarvoor eerst een app in facebook aan moet maken. Is dat mogelijk zonder dat je over moet schakelen naar je persoonlijke account? (want daar zit de bedrijfspagina aan gekoppeld). Als er een andere manier is, zonder de app zou ik dat ook graag horen.

14 May, 2012 Reply

Ik heb inmiddels de juiste plugin gevonden. Je kunt voor iedere pagina zoiets aanmaken. http://developers.facebook.com/docs/plugins/

18 June, 2012 Reply

Hallo, ik heb voor het bedrijf een fb-pagina aangemaakt en wil nu onze medewerkers uitnodigen om fan te worden. Heb hiervoor de optie publiek opbouwen --> ongeldige contactpersonen --> andere hulpprogramma''s een csv-bestand geupload, maar de uitnodigingen komen helaas niet aan. optie vrienden uitnodignen zit er niet bij. hoe pak ik dit aan?? bvd voor de reactie(s)!

  31 July, 2012 Reply

  Weet je inmiddels hoe dit werkt? Ik heb hetzelfde probleem. Vermoed dat het een SPAM probleem is.

  14 March, 2014 Reply

  Ik zit met precies hetzelfde probleem! Uitnodigingen komen niet aan...
  Dit is belangrijk voor het bedrijf! Kan iemand helpen?

20 June, 2012 Reply

Ik heb een klein probleem hoop ik.
Ik had mijn pagina zaak verwijderd omdat ik wat anders wilde. Maar dat lukt allemaal weer niet en ik dacht van stom soms moet je ook tevreden zijn met wat je heb. Dus ik dacht meld mij weer aan via maak een pagina via mij zelf weer alleen nu krijg ik te lezen deze pagina bestaat al ? wat nu?
Ik hoop dat u  mij hier mee kunt helpen!
Met vriendelijke groet Colinda

  18 July, 2012 Reply

  Ik heb het zelfde probleem. Hoop dat iemand ons kan helpen

26 June, 2012 Reply

ik heb een bedrijfspagina gemaakt ,maar nu is me vraag
hoe krijg ik die andere pagina weg?
gr.margriet

13 August, 2012 Reply

Ik heb een facebook pagina gemaakt voor ons bedrijf. Nu heeft ons bedrijf twee verschillende delen, een we organiseren en twee we ondersteunen. Kan iemand mij een voorbeeld geven van een bedrijf die dit succesvol in een of juist in twee fb pagina's heeft verwerkt? Ik ben benieuwd hoe we onszelf het beste neer kunnen zetten!

13 August, 2012 Reply

Een maand geleden heb ik een bedrijfspagina gemaakt, maar ik zit nog met iets waar ik niet uitkom. Als ik met mijn privé account een comment plaats op een andere, willekeurige pagina, zie ik mijn foto voor het kader al klaar staan, zo gezegd. Wil ik nu een comment plaatsen als bedrijfspagina, zie ik geen foto. Evenmin als de naam van mijn bedrijf. Wat kan ik, moet ik, veranderen bij de instellingen?

  admin

  15 August, 2012 Reply

  Klik eerst op 'Startpagina' rechtsboven, klik vervolgens bij 'Facebook gebruiken als' je bedrijfspagina aan, vervolgens kan je als bedrijfspagina of als persoon reageren op andere bedrijfspagina's. Succes!

24 August, 2012 Reply

Ik heb een bedrijspagina gemaakt maar heb er niet veel verstand van het ziet er leuk uit en men reageer al dat ze het leuk vinden maar ik kan geen feedback geven???
Wat moet ik hier aan doen? Mijn dochter heeft al geholpen om mij opnieuw te registreren maar de ene keer is mijn wachtwoord al gebruikt en de andere keer staat er dat ik al een account heb want mijn e mail is al bekend??? Wat te doen?

04 September, 2012 Reply

mijn bedrijfspagina heb ik binnen mijn persoonlijke facebookpagina gemaakt. Hoe krijg ik deze twee gescheiden? Moet ik de bedrijfspagina eerst helemaal verwijderen? Of is dit makkelijk over te zetten in een bedrijfsvariant?

  11 September, 2012 Reply

  Het is mogelijk om pagina om te zetten, hierbij een goede uitleg: http://ernohannink.nl/persoonlijk-profiel-omzetten-naar-een-facebook-pagina/

23 September, 2012 Reply

Ik zou graag willen weten of het mogelijk is om op een bedrijfs pagina een PRIVE evenement aan te maken waar ik mensen uitnodig. Ik heb alles geprobeerd maar ik kan alleen maar een openbaar evenement aanmaken, dit is nu juist iets wat ik niet wil.

Ik hoor het graag.

Mvg Sharon Kuit

19 October, 2012 Reply

ik heb, per ongeluk, 2 bedrijfspagina's aangemaakt. De naam kwam al voor maar bleek larter te wonen in Noorwegen. Toen heb ik deze pagina geprobeerd aan te passen maar daar heb ik kennelijk iets verkeerd gedaan waardoro er nu 2 bedrijfspagian's zijn. 1x met de juiste naam en foto en 1x zonder foto zogenaamd in Noorwegen.
Hoe krijg ik deze laatste pagina weg????

20 October, 2012 Reply

Ik wil op mijn persoonlijke pagina mijn bedrijfspagina als werkgever toevoegen. In de optiebalk bovenin kom ik mijn bedrijf wel tegen als ik zoek, maar bij aanvullen als werkgever niet. Dan krijg ik een lege pagina waarvan ik de enige ben die m leuk vind. Hoe kan dit?

  30 November, 2012 Reply

  Hoi Bianca
  Ik zie dat je het intussen hebt opgelost. Weet je nog hoe?

02 November, 2012 Reply

Kan ik ook mensen blokkeren op een bedrijfspagina?

14 November, 2012 Reply

Hoi,

ik heb een bedrijfspagina voor een nederlandse organisatie gemaakt maar deze organisatie heeft ook veel internationale volgers. Is er een mogelijkheid om een pagina tweetalig (Nederlands en Engels) te maken? 

19 November, 2012 Reply

Hallo,
Ik wil graag dat mensen in een status kunnen vermelden dat ze bij mijn bedrijf zijn. HOe doe je dit?

23 November, 2012 Reply

Ik wil graag vanuit mijn bedrijfsproifiel reageren op andere pagina,maar dat gaat niet.Ik kan t alleen delen of liken en geen reactie geven

17 December, 2012 Reply

wanneer gaat een bedrijfspagina geld kosten?

20 December, 2012 Reply

Ik heb een bedrijfspagina maar geen zoekfunctie. Hoe krijg ik deze (zoekfunctie) op mijn pagina?

07 January, 2013 Reply

ik wil mijn bedrijfspagina bij mijn ''baan'' op mijn eigen persoonlijke profiel toevoegen, alleen het lukt niet! tips?

16 January, 2013 Reply

Beste M.D.,

Ik wil voor een Museum een pagina maken, maar dit museum bestaat (nog maar) 12 jaar.
Nu krijg ik telkens de melding; sorry, je voldoet niet aan de voorwaarden om je te registreren bij Facebook.
Ik weet dat je als persoon aan een minimum leeftijd van 13 jaar moet voldoen, kan ik dit met een non-profit organisatie site omzeilen? Ik geloof dat het met een creditcardbetaling zou kunnen?

Alvast erg bedankt!

  06 August, 2013 Reply

  je moet je eigen geboortedatum invoeren, ze bedoelen hier niet de gebdatum van het bedrijf. ze kijken alleen of je oud genoeg bent voor facebool

31 January, 2013 Reply

[...] Maak een pagina met als doel om extra interactie met uw doelgroep te krijgen. Een aantal ideeën kunnen zijn - Presenteer uw nieuwste product/dienst. Uiteraard geeft u mensen zo de mogelijkheid om hun menig te geven - Stel u heeft besloten dat er een bepaald aantal percentage van uw winst naar een goed doel gaat, geef uw fans dan een aantal opties om te bepalen naar welk goed doel uw donatie gaat. Hieronder een aantal voorbeelden van interactieve pagina’s: http://www.facebook.com/cocacola http://www.facebook.com/redbull [...]

06 February, 2013 Reply

Hoi, ik heb een poll aangemaakt op een zakelijke facebookpagina. Kun je dan ook je vrienden aanmoedigen/uitnodigen om de poll te beantwoorden of is dat alleen een optie voor persoonlijke fb-accounts?

20 February, 2013 Reply

[...] https://www.socialmedium.nl/facebook/5-tips-voor-een-succesvolle-facebook-bedrijfspagina [...]

20 February, 2013 Reply

Ik wil mijn vrienden nogmaals uitnodigen voor mijn bedrijvenpagina, maar ik kan ze niet nogmaals selecteren. Wat kan ik doen?

22 February, 2013 Reply

Foto toevoegen bij evenement lukt niet, de optie foto toevoegen blijft maar laden!!! Weet iemand een oplossing?

Eveline

  16 May, 2013 Reply

  Het kan eraan liggen dat de foto te groot is... Had hier hetzelfde probleem, met een kleinere foto was dit zo opgelost.

25 February, 2013 Reply

Ook nog iets om over na te denken: als organisatie kun je een Werken-bij Facebookpagina aanmaken, waar vacatures worden uitgelicht. Een andere mogelijkheid is om op de 'corporate' Facebookpagina een Vacature App te installeren. (www.facebookvacatureapp.nl) Punt dat ik wil maken: bedenk het doel met de pagina voordat je zomaar een Facebookpagina aanmaakt. Content blijven updaten is ook belangrijk! 

27 February, 2013 Reply

Ik vroeg me af hoe ik een bedrijfspagina op facebook kan toevoegen aan tweetdeck? Ik krijg vervolgens alleen mijn eigen facebook eraan gekoppeld. Alvast bedankt!

15 March, 2013 Reply

Ik heb toen ik als persoon een pagina maakte en mijn werk invulde ,ik werk als zelfstandige , een koffertje aangemaakt met de naam van ons bedrijf. Nu heb ik een pagina gemaakt voor ons bedrijf en wil dat dit op mijn persoon pagina tevoorchijn komt als het gegeven dat ik daar werk. Dit lukt niet , wat doe ik fout? Ik zie dat dit bij anderen wel tevoorschijn komt. Kun jij mij helpen.

30 March, 2013 Reply

ik snap tip 2 al niet...............

17 April, 2013 Reply

Ben nieuw op facebook wil mijn eigen bedrijf als werkgever invoeren maar facebook zegt ingeldige werkgever hos kan dit of moet de werkgever ook een facebook account hebben

BVD

03 May, 2013 Reply

Ik heb een bedrijfspagina. Maar het lukt mij niet om bestanden daarop te delen. Als ik dat doe, dan komen die altijd gewoon op mijn eigen privé wall terecht, ondanks het feit dat ik ervoor kies alle bestanden als mijn bedrijfspagina te plaatsen.

  03 May, 2013 Reply

  En ik weet het al...

11 May, 2013 Reply

[...] 5 tips voor een succesvolle Facebook bedrijfspagina, blog van Matthijs [...]

17 June, 2013 Reply

wie kan me helpen? ik heb lang geleden een fb-bedrijfspagina gemaakt. toentertijd ook vrienden uitgenodigd om te "liken". nu wil ik sommige mensen opnieuw vragen (omdat ik er meer contact mee heb dan toen), maar kan ze niet meer aanvinken (blijft allemaal lichtgrijs). Wie weet hoe dat moet/kan? gr Gonny

  20 January, 2014 Reply

  De "grijze" mensen vinden je pagina al leuk. Dus die kan je niet opnieuw uitnodigen.
  Nieuwe contacten kun je blijven uitnodigen in je lijst.

04 July, 2013 Reply

Hoe kun je een poll op je bedrijfspagina maken? Ik zie deze optie niet (meer) staan?

06 August, 2013 Reply

Hoi allemaal,

Ik heb vandaag een facebook pagina aangemaakt voor mijn praktijk. Nu wil ik via deze pagina naar andere pagina's kunnen zodat ik mensen kan uitnodingen, pagina's kan like etc. Maar ik kan nergens vinden hoe ik vanaf mijn pagina naar andere pagina's kan. Dit werkt blijkbaar niet het zelfde als een persoonlijk account. Iemand tips?

Alvast bedankt!

30 August, 2013 Reply

hallo, ik heb een bedrijfspagina aangemaakt voor de collega's. iedereen werkt afzonderlijk van elkaar en wij willen dat onze collega's zich meer betrokken voelen bij de zaak, dat willen wij bereiken via facebook.. wij zoeken alleen leuke ideeën of tips wat wij kunnen doen. wij hebben al:
*interview met medewerker van de maand
*Raden welke gereedschap er is verborgen in het plaatje.
*collega's die een foto maken van hun werkplek
*en af en toe een verslagje of een foto van de omstandigheden op het hoofdkantoor.
hebben jullie nog ideeën of tips wat wij nog meer kunnen doen?

26 January, 2014 Reply

Hoi,

Ik heb een evenement aangemaakt op mijn bedrijfspagina.
Kan ik andere bedrijven ook beheerder maken van het evenement, zodat zij ook uitnodigingen kunnen versturen?
Hopelijk weet een van jullie het!

12 March, 2014 Reply

Hoe kan ik "reageren" weghalen op mijn Facebook pagina? Ik wil nl. geen reacties ontvangen.

  12 February, 2015 Reply

  Facebook is een social medium, bedoeld om op elkaar te reageren! Weghalen kan dus niet!

26 March, 2014 Reply

[...] https://www.socialmedium.nl/facebook/5-tips-voor-een-succesvolle-facebook-bedrijfspagina/ [...]

27 March, 2014 Reply

Ik heb een bedrijfspagina aangemaakt. Ik wil deze nu op mijn privepagina als werk toevoegen. Als ik de bedrijfsnaam zoek bij werk toevoegen dan vind hij mijn pagina niet. Hoe kan ik dit aanpassen?

05 December, 2014 Reply

Ik heb een pagina aangemaakt voor mijn bedrijf maar hoe kan ik deze gebruiken als hoofdpagina? Ik bedoel; hoe kan ik zorgen dat mensen via een zoekmachine direct op de aangemaakte pagina terecht komen? Als ik via google zoek, dan vind ik nergens de aangemaakte pagina welke ik uiteindelijk zichtbaar wil voor iedereen.
Bedrijfsgegevens kan je immers enkel aanmaken in een extra pagina op een bestaand account. of niet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *