Social Medium

De WordPress expert voor complexe websites

Durftevragen werkt

By admin | 24 December, 2009 | 1 Comment

Twee weken geleden hebben wij een Durftevragen workshop gevolgd bij Juul Martin. Durftevragen brengt  mensen en wensen bij elkaar. Mensen helpen elkaar met het realiseren van hun ambities en dromen. En het mooie is dat de mensen elkaar meestal nog niet eerder hebben gezien. Mensen die aan een Durftevragen sessie meedoen zijn erg open en vinden het heel leuk om een ander te helpen. Door de gedachte groei begint met geven kunnen mensen hun droom waarmaken door  tips, ervaringen, ideeën of praktische hulp van anderen.

Voor ons was de middag zeer geslaagd. Wij konden mensen helpen met het geven van tips over social media en de andere deelnemers hadden ook hele goede tips voor ons. Door Durftevragen hebben we mensen leren kennen die ons kunnen helpen met het uitbreiden van ons netwerk en samen met ons willen sparren over ideeën. En we hebben misschien zelfs een bedrijfsruimte gevonden!

Nils Roemen de organisator van Durftevragen vertelde ons dat er tijdens de Durftevragen sessies regelmatig wordt gesproken over de kracht van Social Media. En mensen krijgen vaak de tip te beginnen met Twitter, een Blog en andere Social Media. Echter niet alle mensen die aan de workshops meedoen zijn nog bekend met deze Social Media tools.

Workshop: Wat is Social Media en hoe kan ik het gebruiken en inzetten?
En daarom organiseren wij iedere maand een workshop Social Media om mensen op weg te helpen met Social Media. Tijdens de workshop zullen onderwerpen als twitter, blogging, rss-feeds en google alerts de revue passeren. Je leert hierdoor slimmer gebruik te maken van Social Media en hoe je de informatie die voor jouw  relevant is van het internet snel naar jou toe te laten komen.

Wanneer:

De volgende workshop is op 23 februari

Kosten:
We werken op basis van waardebepaling achteraf. De workshop is dus niet gratis maar wij denken dat je pas n√° de workshop kan aangeven hoe waardevol deze voor jou was.
Je geeft dus ook n√° de workshop aan welke vergoeding jij wilt geven voor deze workshop.

Locatie:
Prins Bernhardstraat 7
6521 AA Nijmegen

Aanmelden
Kan via het  aanmeld formulier

1 Comments

24 December, 2009 Reply

[...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Laila Beverloo, Simone Levie. Simone Levie heeft gezegd: RT @tweetmeme Workshop Social Media samen met #Durftevragen http://bit.ly/6XDmYJ [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *