Social Medium

De WordPress expert voor complexe websites

Hoe je female power en internet ondernemen omzet in een florerend bedrijf – Gratis Teleseminar –

By admin | 2 August, 2012 | 1 Comment

Het is vakantie, komkommertijd!  Ik vind het heerlijk, even weg met mijn gezin en relaxen, dit jaar was Turkije de bestemming. Het fijne van zo’n vakantie is dat je even helemaal loskomt van de dagelijkse beslommeringen. Op zulke momenten krijg je ruimte. Ruimte in je hoofd en op zulke momenten ontstaan de beste ideeën.

Echt de tijd voor bezinning, ik heb dat nog meer dan met oud en nieuw. Terugkijken naar de afgelopen periode en jezelf een spiegel voorhouden wat wil en niet goed ging. Voor mij is er dit jaar veel veranderd. Moeder worden doet alles op z’n grondvesten trillen. Ik heb ook echt even een zakelijke dip gehad. Kon het woord Socialmedium even niet meer horen. Niet altijd eenvoudig voor Matthijs, die de zaak in zijn eentje moest leiden.

Maar ik ben terug van weggeweest en voor mijn gevoel sterker dan ooit. In de Turkse zon ontstonden de ideeen en nu ben ik ze aan het uitwerken. Met Socialmedium ben ik aan de slag voor een aantal bedrijven met leuke online campagnes. En ook gezondtotaal.nl een online gezondheidscommunity speciaal voor vrouwen komt van de grond. Maar het speciale nieuws is dat ik mijn eigen website ga beginnen, simonelevie.nl!

Op deze website ga ik vrouwelijke zelfstandig ondernemers inspireren en helpen om een succesvol en een florerend bedrijf op te zetten. In drie jaar tijd hebben Matthijs en ik een mooi bedrijf opgebouwd. We werken met geweldige klanten en dat geeft me veel energie. Ik weet dat veel ondernemers worstelen met het krijgen van klanten en niet goed weten hoe zij moeten groeien. Wij zijn zo snel gegroeid omdat we de kracht van het internet hebben gebruikt. Maar ook omdat ik mijn female power heb ingezet.

En nu ben ik zover dat ik anderen wil inspireren en mijn kennis wil overbrengen. Ik ga andere vrouwen leren hoe zij hun female power kunnen inzetten. En slim kunnen ondernemen met behulp van internet. Ik wil graag dat vrouwen onafhankelijker worden en meer uitgaan van hun eigen kracht. Want ladies die hebben we!!! En daar moeten we gebruik van maken. Ik ben ervan overtuigd dat de wereld dan ook een stukje mooier wordt.

  • Heb jij deze zomer ook nieuwe plannen bedacht?
  • Zit jij ook vol ideeën en wil je die graag gaan uitwerken?
  • Ben jij vrouwelijk zelfstandige en worstel je met het krijgen van klanten?

Dan komt dit artikel voor jou op precies op het juiste moment…

Op 16 augustus om 20.00 uur organiseer ik een gratis Teleseminar van een uur. En ik nodig je daar graag voor uit! Tijdens dit seminar wil ik jou inspireren en een duw in de rug geven om een florerend bedrijf op te bouwen. Ik leg je de 5 sleutels uit de mij hebben geholpen om te floreren op het internet. En het mooie is… Deze kun jij ook direct toepassen!

Ook zal ik je tijdens het teleseminar een heel gaaf gratis aanbod gaan doen, enkel en alleen voor luisteraars! Dit aanbod biedt voor jou de kans om op een snelle en jouw eigen manier te gaan floreren met jouw bedrijf. Zorg dus dat je erbij bent de 16e.

Wil jij na de zomer gaan knallen? Heb je het gevoel dat je alles in je hebt om een florerend bedrijf op te bouwen met een geweldig inkomen? Maar worstel je waar te beginnen en hoe je dit het beste kan aanpakken? Meld je dan aan voor mijn teleseminar. Het wordt inspirerend, leerzaam vol female power en het kost je niks!

Klik op deze link en meld je aan en geef je naam en e-mailadres op.

Tot de 16e. Het kan zomaar jouw start zijn voor ontzettend veel succes!

P.S. Ben je man? Natuurlijk ben je welkom! Van vrouwen kun je veel leren 😉

TAGS

1 Comments

10 September, 2012 Reply

[...] maar het was ons nooit gelukt een afspraak te maken.Toen zag ik een paar weken geleden dat ze een teleseminar zou geven met als onderwerp: ‘Hoe je female power en internet ondernemen omzet in een [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *