Social Medium

De WordPress expert voor complexe websites

Iedere dag bloggen

By admin | 26 January, 2012 | 10 Comment

Nu ik 35 weken zwanger ben moet ik met verlof. Ja het voelt voor mij echt als moeten. Ik heb het altijd zo naar mijn zin op kantoor en met alle leuke werkzaamheden die ik doe dat ik moeite heb om de boel los te laten. Maar ik merk ook dat ik stress, iedere dag 3 trappen op, werkdruk, geklets van personeel, zitten met een bolle buik achter mijn bureau etc. etc. minder goed ga trekken. Partner Matthijs vond het ook niet meer verantwoordelijk, medewerkers keken me ook steeds meer meelijwekkend aan en mijn Zus.je Raymond vond het dan wel geweldig om voor mij te zorgen, maar begon wel over enge van verhalen van collega’s die in het verleden veel te lang hadden doorgetrokken en daarom de laatste weken van de zwangerschap in het ziekenhuis moesten doorbrengen. Tijd om mijn biezen te pakken op kantoor en te stoppen dus.

En nu zit ik thuis. Ik heb gisteren de laatste opdracht voor een klant afgerond en ik merk dat ik nu rust en ruimte in mijn hoofd begin te krijgen. Rust en ruimte om nu de dingen te doen die ik echt leuk vind. Ik kan me nu heerlijk bezig houden met het wassen en strijken van babykleertjes, kneuteren in de babykamer, dvd’s kijken, geboortekaartjes regelen, etc. Maar professioneel kan ik ook niet stilzitten. Op het werk ben ik continue met mijn passie bezig en dat kan ik nooit opgeven. Maar ik kan me door het verlof wel weer richten op de dingen die ik het allerleukste vind, en die ik door drukte op kantoor heb laten liggen. Een van die dingen is bloggen. In 2011 heb ik dat veel te weinig gedaan en nu ik daarop terugkijk vind ik dat erg jammer. Nu in 2012 wil ik daar verandering in brengen en mijn verlof is daarvoor een uitgelezen kans / startpunt.

En toen las ik het blog van Elja Daae waarin ze vertelde dat ze vanaf december 2011 iedere dag een blog aan het schrijven is. Hoe geweldig dat is en wat het haar oplevert. Alle blogs die ik las die ze de afgelopen maand heeft geschreven vond ik leuk / goed / informatief. Haar blog gaf me zoveel energie en inspiratie dat ik er een nacht slecht van had geslapen omdat ik ook snel wilde beginnen. Op Twitter vond ik de hashtag #iederedagbloggen en het is al echt een community aan het worden, vol met mensen die zich hebben voorgenomen om iedere dag iets te schrijven. Allemaal zulke leuke blogs, met persoonlijke, zakelijke, informatieve en boeiende verhalen… Daar wil ik graag deel van uitmaken!

Vanaf vandaag dus iedere dag een blog van mij! Het zal een combi worden van alles wat op mijn pad komt. Zowel persoonlijk als zakelijk… Een heerlijk gevoel, een spannend vooruitzicht! Tot morgen!

10 Comments

26 January, 2012 Reply

Ben benieuwd wat je allemaal gaat vertellen. Elke dag is een leuke uitdaging! Laatst had ik zelf een periode van heel veel inspiratie en kon makkelijk elke dag één of meerdere stukjes schrijven. Helaas heb ik zelf nog geen blog, maar ik heb een aantal teksten al klaar voor als ik het opgezet heb. Veel succes!

  admin

  26 January, 2012 Reply

  Een blog heb je zo opgezet op bijvoorbeeld wordpress.com ik zeg gewoon beginnen!

26 January, 2012 Reply

Elke dag een blog? Ook als de kleine er straks is? Leuk hoor! Als dat ontspanning voor jou betekent zeg ik doen!

Ps. Even geen inspiratie? Geef eens jouw beeld/ visie over recruitment ; ) Ik daag je uit en stel mijn platformen er voor open! ; )

Geniet van je verlof!
Erik

  admin

  26 January, 2012 Reply

  In eerste instantie gedurende mijn verlof. Als de kleine er is zien we wel weer verder. En over recruitment heb ik al wel een mening... Ga ik doen...

26 January, 2012 Reply

Mooi persoonlijk geschreven! En goed dat je nu stopt met werken want de komende tijd heb je echt nodig om je voor te bereiden op alles wat eraan komt! Een heerlijke woelige tIjd. Mooi om in deze bijzondere tijd dagelijks Te bloggen, ik ben benieuwd naar al je verhalen. En fijn om je erbij te hebben bij #iederedagbloggen!Lieve groet, Laura

  admin

  26 January, 2012 Reply

  Dank je Laura, ik heb er ontzettend veel zin in en tof om bij de #iederedagbloggen club te zitten...

26 January, 2012 Reply

Goed plan! wel ambitieus hoor, elke dag :)

26 January, 2012 Reply

leuk hoor iedere dag bloggen! Zou het ook wel willen doen, maar het ontbreekt mij aan tijd en soms ook wel aan inspiratie! Succes met het bloggen, en vooral succes met de zwangerschap! geniet er maar van!

27 January, 2012 Reply

Zo leuk Simone! Weet je wat ik vooral zo leuk vind? Dat je op het blog van socialmedium aan het bloggen bent. Net als jullie bedrijf is, persoonlijk, dicht bij, bereikbaar, toegankelijk. Heel benieuwd hoe je het gaat ervaren! Het bloggen, bedoel ik. Wat natuurlijk totaal onbelangrijk is in vergelijking tot de rest :-)

  admin

  27 January, 2012 Reply

  Ik heb er wel over getwijfeld om iedere dag op Socialmedium iedere dag te gaan bloggen. Maar inderdaad het past bij ons! Na 2 blogs vind ik het nog steeds leuk ;)! En de rest gaat HELEMAAL goed komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *