Social Medium

De WordPress expert voor complexe websites

Met trots presenteren wij: GezondTotaal

By admin | 11 May, 2012 | 1 Comment

Ergens in 2010 ontstond het idee om een portal op te richten over het welzijn en welbevinden van de vrouw. Samen met partner en mede-initiatiefnemers Remco Doeve en TwoDare startte Socialmedium de online gezondheidscommunity GezondTotaal. Dit samenwerkingsverband is krachten bundelen pur sang.  TwoDare verzorgt de techniek, Remco Doeve acquireert en marketeert en Socialmedium zorgt voor een hedendaagse verspreiding en faciliteert het dialoog online. Mijn rol in dit geheel is het schakelen tussen en met dit gezelschap vakidioten, contact leggen en onderhouden met deelnemende deskundigen en tekstschrijvers als zijnde contentmanager. Met trots presenteren wij vandaag GezondTotaal: http://www.gezondtotaal.nl/.

Waarom GezondTotaal
Uit persoonlijke interviews en reacties via social media blijkt dat steeds meer vrouwen op internet gericht zoeken naar informatie over welbevinden en gezondheid. Daarbij delen ze ook graag informatie en ervaring. GezondTotaal geeft op geheel eigen wijze en met unieke kwalitatieve content invulling aan die behoefte. We brengen vraag en aanbod bij elkaar en creëren door integratie met social media meerwaarde in de beleving van de bezoeker. Een site met geheel eigen signatuur.

Het resultaat is dat wat telt
Een pad bewandelen kan lastig zijn, een richting bepalen en het pad zelf nog aanleggen met vallen en opstaan daarentegen heeft gezorgd voor de nodige hoogte- en dieptepunten. Het resultaat is dat wat telt. En ondanks dat we een gefaseerde live gang hebben en je eigenlijk nu slechts fase 1 bewondert, ben ik bijzonder blij met het behaalde resultaat. De komende weken en maanden zullen wij hard werken aan verbetering en uitbreiding. Zowel van de portal als van ons netwerk.

Wat vind jij van GezondTotaal?
Ik ben uiterst benieuwd naar jullie eerste indrukken en reacties. Laat deze ons vooral ook weten! Je vindt ons onder andere op Twitter, Facebook en natuurlijk op GezondTotaal.nl!

Met een opgelucht ent trots gevoel dank ik iedereen die de laatste maanden heeft meegeholpen en –gewerkt aan GezondTotaal maar zie ik vooral ook de toekomst met vertrouwen tegemoet. Op naar succes!

@petersmitch

 

 

1 Comments

11 May, 2012 Reply

Zo is dat Michelle. Met z'n allen zijn we trots. Mooi verwoord. Heel herkenbaar. En inderdaad, het is het resultaat dat telt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *