Social Medium

De WordPress expert voor complexe websites

Mijn laatste werkdag

By Kevin Tai | 27 April, 2012 | 0 Comment

Na veel wikken en wegen heb ik een paar weken terug  besloten om Socialmedium te gaan verlaten. Als enige Interaction Designer binnen de organisatie heb ik veel projecten kunnen realiseren die vaak zowel bij de opdrachtgever als bij mezelf goed in de smaak vielen. Voor Socialmedium heb ik iets langer dan 1 jaar met heel veel plezier gewerkt en veel geleerd tijdens die periode. Door de intensieve samenwerking met alle collega’s heb ik een hele goede band met hen gecreëerd, wat het verlaten van deze organisatie alleen maar moeilijker maakt.

Met het vertrek bij Socialmedium is het tijd voor een nieuw avontuur en verruil ik Nijmegen voor Den Bosch. Ik ga namelijk aan de slag bij een service en software leverancier die volledig gefocust is op de verzekeringswereld. Hun kerntaak is het automatiseren van processen voor verzekeraars, volmachten, intermediairs en consumenten.

Binnen deze organisatie ga ik me bezig houden met het ontwerpen en doorontwikkelen van webproducten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van en experimenteren met nieuwe webtechnieken. Op dat gebied houd ik me zowel met de techniek als vormgeving bezig.

Hoe cliché het ook klinkt, ik ga mijn top-collega’s natuurlijk erg missen. En niet te vergeten de projecten voor Health-Valley, Arbeidsrecht en De Baak. Daarom wil ik iedereen bedanken die met mij samen heeft gewerkt in de tijd die ik bij Socialmedium heb doorgebracht.

Bedankt voor de mooie tijd bij Socialmedium!

Groeten,
Kevin

TAGS

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *