Social Medium

De WordPress expert voor complexe websites

Presentaties schrijven voor het web

By admin | 16 April, 2010 | 0 Comment

Afgelopen woensdag was ik bij Vrouwenwoensdag in Elst. Aan deze club geweldige, enthousiaste en ondernemende vrouwen heb ik een presentatie schrijven voor het web gegeven. Na afloop vroegen velen of ik de presentaties wilde mailen. Ik heb niet van iedereen een e-mailadres ontvangen, dus daarom beide presentaties online gezet! Zo kan iedereen die op zoek is naar informatie over schrijven voor het web de info vinden!

Wil je ook een keertje Vrouwenwoendag bezoeken? Dan kan ik je dat zeker aanraden! Iedere maand zijn er weer leuke & interessante workshops.
Kijk op de website van Vrouwenwoensdag voor meer informatie

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *