Social Medium

De WordPress expert voor complexe websites

Twittnick 11 juli Goffertpark Nijmegen

By admin | 28 June, 2010 | 0 Comment

Eerste Twittnick in Goffertpark

Twitterpicknick in Nijmegen

Op zondag 11 juli tussen 11:00 en 13:00 uur wordt de eerste Twittnick van de regio gehouden in het Goffertpark in Nijmegen. Hiermee is Nijmegen de tweede stad in Nederland waar een Twittnick wordt georganiseerd. Op een Twittnick komen mensen bijeen die elkaar kennen via Twitter.

Veel twitteraars hebben elkaar nog nooit in het echt ontmoet en zien er naar uit om elkaar in real life te spreken. De Twitnick is bedoeld als een ongedwongen, gezellige bijeenkomst. Daarnaast is iedereen welkom die nieuwsgierig is naar Twitter. Ervaren twitteraars geven graag uitleg.

Vooroordelen
‘Waarom zou ik iemand laten dat ik de goudvissen aan het voeren ben?’ Of: ‘Door de hele dag te computeren kom ik de deur niet meer uit.’ Er heersen allerlei vooroordelen rondom Twitter. Mensen die het niet kennen, associëren Twitter al snel met een tijdsverspillend kletspraatje. Daar tegenover staat dat Twitter een enorme groeispurt kent dit jaar aangewakkerd door de Tweede Kamerverkiezingen op 9 juni j.l.

Nijmegen en omgeving kennen veel enthousiaste twitteraars: raadsleden, journalisten, bedrijven en restaurants. Het wordt gebruikt om vrienden te ontmoeten, nieuwe mensen te leren kennen en ook bedrijven zetten twitter in als communnicatiemiddel. Nederland is international gezien koploper en Nijmegen doet flink mee. Deze voortrekkersrol wordt nog eens onderstreept door de Twittnick.

Twitter is niets meer dan een computerprograma waarmee mensen met elkaar verbonden zijn. Net als Hyves, msn en Facebook. Deze toepassingen worden Social Media genoemd. Ook over deze andere vormen van Social Media kun je op de Twittnick uitleg krijgen. Het is geheel gratis.

Neem je gevulde picknickmand mee en kom naar het Goffertpark op 11 juli!

Aanmelden vooraf is niet verplicht maar wel handig voor de organisatie: http://www.meetup.com/TwitterKalender/calendar/13911822/?a=twitter <http://www.meetup.com/TwitterKalender/calendar/13911822/?a=twitter>
Of via Twitter: @simonelevie @ivanofiets @mcdouwes

De Twittnick wordt georganiseerd door Social Medium ism Ivan Bartholomeus. Voor meer info:
@simonelevie
@ivanofiets
@mcdouwes
Maar bellen kan ook: 06 -5731 5776 (Ivan) of 06- 1834 9007 (Simone)

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *